Karantén Fesztivál 2-3. Nap

Utólag visszagondolva, sejtelmem sem volt mi vár rám miután megnyomtam a “Küldés” gombot legutóbb. Mert az egy dolog, hogy én itt naphosszat ráérek…de Ti állítólag dolgoztok. Húba..ki, hát kezdem megérteni miért égnek ki idejekorán a call centeresek.

Najó, nem. Klassz volt mindannyiótokkal beszélni, írkálni, feldobta a napom! Köszi! Egy a bökkenő, hogy most jön a folytatás. Nem kívánságműsor, magatoknak kerestétek a bajt. Ha-ha.

Mint kiderült, a dokim már az első levelében mellékletben csatolta a javallatokat, a Favipiravir leírását és a beleegyező nyilatkozatot (merthogy nem csak ám szimplán hozzádvágják). 2014-ben engedélyezték először Japánban influenza A és B vírusfertőzés kezelésére. Majd számos szakember és akadémikus küzdött érte, hogy ne csak a már kórházba került betegeknél lehessen alkalmazni. Mert a Remdesivir mellett az egyetlen olyan gyógyszer, amely a klinikai vizsgálatok alapján meglehetősen nagy bizonyossággal hatékony a SARS-CoV-2 koronavírus ellen. De csak akkor, ha a betegség korai szakaszában alkalmazzák.

Szóval odafigyelt rám, nem úgy, mint én. Szerinte nem szükséges ha nincs nagy baj, de ha kérem kaphatom. Mivel úgy éreztem inkább kifelé tartok már ebből, kihagytam.

A végtelen szabadidő átka, hogy pont ugyanennyi (hülye) ötleted támad annak eltöltésére. Kezdő karanténozóként úgy ugrottam egyik dologról a másikra, mint EUR/HUF árfolyam egy jobb Matolcsy bejelentésre. A céltalan létezés dermesztő üressége elől menekülsz. Hát valami ilyesmi lehet a kisnyugdíjas lét. Már-már erős késztetést kezdtem érezni, hogy szerezzek egy lufitestű, hurkalábú kiskutyát és bekapcsoljam az EzoTV-t. Akkor itt álljunk meg, újratervezés.

Előszedtem az angolt, mert mióta tudatosan próbálom kerülni a nemzetközi filmes munkákat, kezd megkopni. Mellé anyagismeretet, mert kit ne szórakoztatna, hogy a fémionok tér- vagy lapközepes köbös elemi cellába kristályosodnak dermedésük során.

Egy dolog zavar igazán a mostani helyzetben. Jelen állás szerint egy magyar filmben dolgoznék amúgy. A kieső részt szántam a hobbiautóm talpraállítására, mert már 1 éve áll a projekt a koronának hála. Megcsináltam közben sok apróságot is rajta. Pl. a Koni sport lengéscsillapító-rugó szett is csak beszerelésre vár, ahogyan a nappaliban, a kanapé mellett egy tetőkárpit. Mert a többit már bevittem a műhelybe🙂

Szóval úgy döntöttem aukciót indítok a kieső bevétel pótlására! Licitálni privátban lehet, ha elér egy értelmezhető mennyiséget az érdeklődők száma, kiírom az összeget név nélkül, hogy tudjátok mire kell ráígérni. Az aukció a karantén végéig tart. Mindegyik. Mert lesz több holmi is (ha akarjátok, ha nem).

Kezdjük rögtön egy ritka darabbal. Én csak úgy nevezném, hogy A-Világ-Legrondább-Kávéskészlete. Kárpótlásul hiányos (nem, nem én törtem el). 5 csésze, 6 alátét, kiöntő, cukortartó.

Ha tippelnem kéne egy call centeres csinálta a rehabon, mint a gyógyulás metaforáját. Hát nem jött be.

Egy biztos. Gyorsan indul vele a reggeled. Emellett nincs még 2, 3, 4 plusz cigi a kávé mellé. Lehúzod és elteszed, hogy ne is lásd.

Grátisz mozgóképes packshot is van hozzá az intenzívebb élményért. Az operatőri munka szerintem Aranyszem-díj gyanús.

Kellemes napot!

Vélemény, hozzászólás?