Karantén Fesztivál 6-7. Nap

Már javában a B-oldal forog (így is-úgy is), de le lehet vonni néhány konklúziót.

  • A mélyebb értelmezési tartományban rejlő értékek felismerésére pont semennyi érzéketek nincs, az a kávéskészletből kiderült.
  • A fegyveres konfliktusok és a karanténkodás alapszabálya egy és ugyanaz: maradj mozgásban!

A kezdeti bénázások után egész jól belejöttem. Esténként todo listát írtam másnapra időbeosztással tól-ig. Ami így első hallásra enyhe tudathasadásos tünetekre utal. Ámde kiderül belőle, hogy a képességeidet naívan túlbecsülöd a lustaságodat pedig sokszorosan alá.

Működtetni kell a rendszert, ez a lényeg. Mérlegelni és döntést hozni olyan sorsfordító kérdésekben, mint pl. ha most bekapcsolom a mosógépet és felporszívózok, belefér-e még, hogy főzzek és zuhanyozzak mielőtt végez és ki kell teregetni? Világok harca ez, ahol az nyer, aki az első csapást méri. Te vagy az elnök-vezérigazgató, meg a gondnok-portás és a magában motyogó, büdös munkatárs is ha a fenti terv megbukik. Ugye, hogy máris nem olyan egyszerű?

Célok kellenek hozzárendelt határidőkkel, különben a lét-nemlét határára sodródva a Homescapes 4676. pályáján találod magad a Narcos: Mexico epizódjainak interpretálása közben. Hát ennyi.

Viszont mélypontok mindig lesznek, tökmindegy mit akarsz. Megtalálnak, mint egyszeri producer a plusz költségvetést. Amikor úgy érzed, nem segít már semmi: csináld tovább amit addig csináltál. Vacak és semmi kedved hozzá, de csak csináld. Mondjuk megtalálod a 4 hónapja elveszettnek hitt lakásbérleti szerződést, amit égreföldre kerestetek és mindenki másképp emlékezett hová tette vagy csikkeket és hamut gondosan zip bag-be gyűjtve a tavalyi filmhez.

Nem tudom aggódjak vagy örüljek, de a patthelyzet feloldására a pohár bor tátratea kombó csak az 5. napon jutott eszembe.

Megyek, mert reggel befutott a Tesco házhozszállítás többek közt a 6 kiló hússal, ami a megrendeléskor jó ötletnek tűnt. De az már egy másik történet.

Kellemes napot!

Vélemény, hozzászólás?