Karantén Fesztivál 8-9. Nap

Jó-jó, tudom, hogy unalmas, de bírjátok ki. Már a célegyenesben vagyunk. Sose hittétek, hogy valaha is lesz érvetek a szólásszabadság ellen, mi?
Szívesen.

Mivel az első pár napot követően nincsenek tüneteim, az izgalmi faktor hamar kimúlt ebben az egyenletben. Leszámítva amikor annyi édességet bezabáltam, hogy 2 órán keresztül komolyan aggódtam, a cukorsokk fog elvinni nem a Covid.

Úgyhogy mintarab módjára követem a smasszerem utasításait. Iszom a napi legalább 3L vizet, szedem az 1000mg C-vitamint és 3000 nemzetközi egység D-vitamint. Akármi is legyen az a nemzetközi egység. Max valami paramilitáns szervezetet tudok elképzelni evvel a névvel. De azok meg inkább ilyen kócos, AK47-essel hadonászó csávók, kevésbé az egészségvédelemre kihegyezve. Mindegy, szedem, ezen ne múljon a boldogság. Egyébként tuti arról van szó, hogy az angolszászok képtelenek voltak megbékélni az SI-rendszerrel.

És itt megint álljunk meg egy ásónyomra. Nekem is javasolták, hogy szedjek Aspirin Protect-et (többek közt a tartótisztem is) ha túl vagyok ezen az egészen. Nos abban az esetben tűnik indokoltnak, ha durcásabban vonult át rajtad a vírus. Egy vérhígítóról beszélünk, ami annyira már nem játék szerintem. De mindenki döntse el maga, én kihagyom.

Az érettségis biosztanáromtól, annyi azért megragadt, hogy minden gyógyszer egyben méreg is. Dacára annak, hogy másnaposan simán tartott órát felemás fülbevalóban és megb…tt félévkor, mert az SI-rendszer t elemét rugalmasabban paramétereztem (gyakran első óra volt a biosz, én meg simán elaludtam). Pluszban 30 percig pótvizsgáztatott az osztály előtt, majd közölte: ez egy 4-es….lenne, de csak 3-ast ad, különben senki se járna be a példámat követve. Helyben vagyunk, megint mások helyett vezekelek.

Ha én vagyok a kárvallotja a jelenlegi helyzetnek, a feleségem tutira a nyertese. Tegnap, valamikor délután (GMT+1) többnapnyi küzdelem eredményeként körbeértem a lakáson, amit a köznyelv általában tavaszi nagytakarításnak nevez. Ragyog minden, rend van. A padlóról enni lehetne ha a Domestos + padlóápoló nem lenne k…vára mérgező. Úgyhogy inkább maradunk az asztal + tányérnál.

Persze csak arra nem maradt idő, amire igazán akartam, hogy legyen: az Alfa ülések. Nincs mese, az utolsó nap főműve lesz, mint a szakállas faszinak a Mona Lisa vagy a másik szakállasnak az a mennyezet.

A reggeli kávé mellett majd üzenek a börtönőrömnek, hogy letelt a vizsgálati fogság, ugyan dobjon már meg a cellakulccsal.

Nektek meg kellemes napot!

Vélemény, hozzászólás?