Helló!

Tulajdonképp én se szórakoztam rosszul míg tartott, ezért a folytatás mellett döntöttem. Azon szerencséseknek, akiknek kiváltságul jutott, hogy nem olvasták: egy szép, napos délutánon, pozitív Covid-teszttel 10 napra a lakásban ragadtam (karantén). Amiről sokak bánatára, néhànyak örömére kétnaponta posztoltam is valami okosat a Facebookra. 

Ezek előzménynek, kifogásnak, elrettentő példának ide is átkerültek. Ahogy minden vállalkozás esetében, itt is érdemes meghatározni egy keretrendszert, amiben majd működni fog. Kezdjük is!

A blog célja deklaráltan a céltalan szóf..ás. Nyíltan és titokban is. Kicsit vulgáris, néha kimondottan közönséges. Mert a valóság is az. A politikai korrektséget nagyívben kerüli, mint Ever Given teherhajó a Szuezi-csatornát. Nyomokban szarkazmust, iróniát és cinizmust tartalmaz. Nem kell mindent komolyan venni. A kommentelésnél előmoderáció van, mert istenkomplexusom van csak. Mindenkinek jobb így. Olyan, mint a köztévé: nem a nézettség számít.

Részetekről minimális plusz melóval jár. Lesz Facebook oldal is hamarosan, de a jó vilàgnak vége, hogy csak úgy a hírfolyamban hömpölyög. Böngészőből felveheted a kedvencek közé:

vagy RSS olvasóba a

Utóbbihoz a Feedly-t ajánlom, én is ezt használom évek óta. Ingyenes, egyszerű, tudja amit kell mindkét rendszeren (iPhone, Android).

Lesz itt minden, mint a búcsúban. Alfa Romeotól véleményen át ami épp foglalkoztat. A munka mellett valamivel ritkábban, mint eddig. A neve egy régi vállalkozási ötletem mellé jött, ami nem valósult meg, de legalább hülyén hangzik. Hiszed vagy sem, nem érdekel ki-mit gondol róla. A domain már ki van fizetve. Hajrá!

Vélemény, hozzászólás?