A végét várva

Egy újabb hatnapozós héten vagyunk túl (6 forgatási nap zsinórban), nyűglődős forgatással. Nem szépítem, magammal sincs kedvem már néha szóbaállni, nemhogy szikrázó poénokat szórni vagy összetett mondatokat alkotni nektek.

Múlt héten engedve a presszionálásnak, megkaptam az első Moderna oltást. A háziorvosom köremailben “bombázott” már hetek óta szputynyiktól a Sinopharmig, hogy adott héten éppen mi érkezik a rendelőbe. Kezdtem már kellemetlenül érezni magam, hogy mindegyikre nemet mondtam úgyhogy erre rábólintottam. Előbb-utóbb elkerülhetetlen lesz, ebbe meg a hírek alapján nem döglött bele még senki. 

A számítás bejött, legalábbis élek még és 2 napos vállfájdalmat leszámítva júliusra van is egy munkám, amit épp a védettségi igazolvány miatt tudok megcsinálni. Amit persze még mindig nem kaptam meg, bár a karantén miatt is járna. Írtam a 1818 mailcímére, mert az ügyfélkapus megoldás b..ott működni. 1 hét után kaptam választ, amiben tájékoztattak, hogy feldolgozás alatt a dolog, majd jelentkeznek. Újabb 1 hét, miután közölték, használjam az ügyfélkaput, ők nem illetékesek ebben a formában.

Ha kormányzati dolgozó vagy és édesanyád sokat csuklik, ne aggódj, semmi baja. Én és gyanítom több tízezer sorstársam emlegeti. Mert nincsenek már egyéb szavak és jelzők arra, amit evvel műveltek. Az oltás miatt viszont úgyis ki kell küldeni, nem idegesítem magam rajta. Van elég agybaj rajtatok kívül is. Az vígasztal, ha leszámláztam ezt a melót, összeáll végre az az összeg, amiből az Alfát életre kelthetem különösebb lelkiismeretfurdalás nélkül.

Ettől függetlenül ér megnyomni a támogatás gombot ha van pár felesleges ezresetek, amit amúgy is valami hülyeségre költenétek. Itt jobb helye lesz. A dolog anonym és én boldog leszek. A 4 dugattyús Brembo féknyereg is benne lehetne már az első körben. Hát nem fantasztikus? Dehogynem. 

Még 1 hét van hátra és dobozban a film. Azaz leforgattuk és szabad leszek. Egy pislogàssal később pedig behúzzuk a kaput és eljön a nap, amire 1 éve várok: talpra állítjuk a 147-est és döngethetek vele reményeim szerint már bárhová. Most kell gyorsan sokat aludni!

Vélemény, hozzászólás?