Naplopás

Rohan a nyár és nosztalgiával gondolok a karanténban töltött időre. Egyrészt, mert fogalmunk sem volt még a ki tudja sorban hanyadik k..va hőhullámról, amit az utóbbi 2 hètben egy tiszaújvárosi kolesz szobában, másodmagammal volt szerencsém kiélvezni (vidéki forgatás).  Kösz Norbi, hogy kibírtad a horkolásom:) A falazóblokk is feleannyiba került és álmatlan éjszakák sem voltak az utcán foci EB-t projektoron néző, este 11-kor simán teli torokból ordibáló, kedves, részeg szomszédok miatt. Akiket az egyszerűség kedvéért nevezzünk csak átlag magyar tapintatlan, proli, suttyó bunkóknak. Ugye, hogy régen minden jobb volt?

Tegnap hajnalban estem haza, a nagy vihar után. Most jön kábé 2 nap vegetatív állapot mire a szervezetem hajlandó lesz tenni a dolgát és nem csak avval unszolni, hogy aludjak. Hálás vagyok a feleségemnek, hogy rutinosan ilyenkor nem vár tőlem az égvilágon semmit. Megelégszik a jelenlétemmel és tudja, hogy pár nap, aztán minden megy a régi kerékvágásban.

Utólag esett le, de cirka másfél éve ma kezdtem újra a reggelt az uszodában. A Covid miatt elmaradt és már el is felejtettem milyen perverz, de jó érzés álmosan a medencébe huppanni, aztán a víz alá merülve, súlytalanul a medence alján úszni míg csak levegővel bírom. A miénk egy kis uszoda, 25m-es medencével. Ha későn érkezel, alig van helyed. Sikerült beszuszakolnom magam harmadiknak a dupla sávba, így csak egyszer b..ott fejbe valaki míg elhúzott mellettem. 

Tudom szemétség, de titkon reméltem, hogy a koronavírus talán megtizedelte a törzsgárdát is, de bátran kijelenthetem: sportoljatok rendszeresen, mindent túléltek. A szaunában ücsörögve hallottam, hogy él virul mindenki, aki idejár. És adott esetben engem k..vára zavar, mert hangos vagy foglalja a helyet a medencében. Igen, megtehetném, hogy máshova járok, de pont ez tetszik benne, hogy nem kapok meg mindent, amit akarok.

A héten lemondtak egy munkát, úgy döntöttem undorítóan jól fogom érezni magam cserébe. A kipécézett masszőr csak hetek múlva ér rá, szóval holnap, az összetört Focus alkatrészeinek keresése mellé egy masszázsra is befizetem magam. Mégha a rosszlányok.hu-n is kell keresnem és 30 percen át magyaráznom, hogy nem akarok happy finisht, se semmi mást csak egy masszázst mindenáron.

Vélemény, hozzászólás?