Alakul ez

A blog elindítását követően elhatároztam, hogy gyógyszerre többet nem iszok önmagam leszek, elmondom amit akarok és különösebben nem erőlködök azon, hogy ezt majd minél többen elolvassák. Mármost az történt, hogy augusztusban mégis rekordot döntött az egyedi látogatók száma. Halkan, de azért örülünk Vincent. 

Csorbítja az élményt, hogy kiugróan sokan az ítéletnapos bejegyzésre jöttek. A szektásoknak üzenem, a testem egy templom, de a hedonizmus oltára áll benne és az önarcképem lóg a falon. Nem itt lesz a csoportos öngyilkosság sem a transzdimenzionális kapunyitás. Csak szólok, hogy később ne legyen durcázás és sárdobálás. Amikor már a kutya se emlékszik rá, hogy ki kezdte. A jelekből ítélve inkább az Eucharisztikus kongresszust érdemes meglátogatniuk. De jelképes összegért adhatok még tippeket.

A lábam kösz, jól van, napról napra javul. Engem is meglep, így egyre bátrabban próbálom használni. Biztosan a kiengyensúlyozott, egészséges táplálkozás miatt van, amit még el se kezdtem csak nagyon akartam. Vettem múltkor tofut is, ami aztán persze a hűtőben járt le és  a kukában landolt. Utáljuk kidobni az ételt, de eszerint így is megérte. Pár napja vettem megint. A feleségem ott a Spar közepén deklarálta, hogy ha ez is lejár, lenyomja a torkomon dobozostul. Szóval a sejtésem már sose fog meggyőződéssé érlelődni.

Látva az alagút végén pislákoló fényt, felhívtam hétvégén a kölcsönautó tulaját, hogy a héten eszközöljük a visszacserét. Nevezhetsz felszínesnek, de egy BMW-ben mégiscsak más rokkantnak lenni. Amúgy nem vágnak be elé gondolkodás nélkül és megnyugtató a tudat, hogy a haladási szándékot igény szerint több ló is egyetértően támogatja. Viszontválaszul közölte, hogy a jobb hátsó ablak lehúzott állapotban ragadt és nem mozdul csak kattog.

…az ablakemelő szerkezet elszakadt drótsodronya – tette hozzá Geri, mikor rácsörögtem a jó hírrel. Sakk-matt helyzet lévén ma kúszvamászva, de könnyed 3 óra alatt kicseréltem és a kuplungolást is elfogadhatóan viseli a térdem.

Tehát előbb-utóbb csak meggyógyulok. Örömteli hír ez, mert a hosszú hetek alatt eddig a szánalomszex jutott eszembe felvillanyozó érvként a mankóval botorkálás mellett. Ami házasként olyan fals vígasz, mint afgán nőnek a tálib ígéret.

Vélemény, hozzászólás?