Check-in

Check-in

Hopp, kicsit elmaradtak a posztok, tudom én. Zajlik az élet, az év vége meg amúgy is ilyen agyalágyultra szokott sikerülni a filmszakmában. Próbálod kimaxolni az ünnepek előtti időszakot, mert a szilveszteri vodkanarancsos-pezsgős-pálinkagőzös fogadkozások után jellemzően csönd van és hullaszag. Meg rohadtul másnap. 2x.

Emiatt szeretek több lábon állni, úgyhogy mndig van 3-4 ötlet a fejemben, amit pénzre lehetne váltani. Csak kíváncsiságból olvastam korábban, hogy meg lehet élni blogolásból, ha ügyes vagy. Minimum kéne hozzá vagy heti 2 cikk, lehetőleg angolul. Itt már felröhögtem, mert 3 hét kellett ahhoz, hogy a Fordhoz jobb első lámpáért elbotorkáljak a bontóba. 

Kereshetsz affiliate partnereket, akiknek lényegében ízlés szerint linkelheted a dolgait. Vásárlás utáni százalékokért. Naná, majd jóindulatból. A Librinek is van ilyenje, aminek megörültem, mert tök szívesen írnék könyvajánlókat. A formula egyszerű. A leghalványabb köze sincs a könyvhöz. A szerző vélt értelmiségi mivoltát bizonygatva dobálózik idegen szavakkal, amiknek a felét szerintem ő is akkor látta először mikor kimásolta hozzá a kéziszótárból. 

1-2 Brickleberry vagy Family guy epizódtól megmotiválódva a lelkem betű-rétjén szirmait bontaná milliónyi szóvirág. Színházasdit meg (mikor úgy teszünk mintha értenénk hozzá) tudok játszani és előbb ütne be a siker minthogy kiderüljön: meztelen a király. 

A mestertervet az apróbetűs rész gáncsolta el. Ugyanis a széplelkű feltétel-megszabó vélhetően zacskóban él vagy lövése sincs a valóságról. A partnerség előfeltétele, hogy a kedves blogoló nem lehet trágár vagy vulgáris. Ha olvastál már tőlem legalább egy posztot, tudhatod, hogy k..vára bukó.

Szóval nem ebből veszünk Giulia GTAm-et. 

Ha már autós átkötés. A napokban több alkalommal került elő beszélgetésekben az autószerelő műhely kontra ügyfél témakör. Jellemzően ügyfél szemszögből. Eddig se volt kétségem, de gyerekek…hatalmas zavar van itt a fejekben. Viszont ezt a következő posztban járjuk körül, mert pár óra múlva nekilódulunk Nyíregyházának, hogy egy saras, hideg dohányföldön érjen minket a holnap reggel reklámfilm forgatáshoz. Alig várom…

Vélemény, hozzászólás?