I am still alive

I am still alive

Halihó! Élek még csak nyár van (nyááár, röpke lepke száll virágra…), meló, KATA módosítás, gyerek meg az apró. Szóval tökéletlen csillagállás vagy mondjuk úgy: széntabletta a szóf..ásra. Pedig mennyi téma lenne! Alfától ómegáig.

A minap egy régi barátom/volt munkatársam/ismerősöm (fene tudja már mi) írt rám hónapok után, hogy reméli nem tudom milyen arrogáns f.. vagyok. Pont, mosolygós szmájli. Mivel az alapvető kommunikációs eszközkészletünktől nem áll messze a fenti stílus, nem is gyanakodtam. Rálicitáltam, hogy dehogynem tudom, csak a részletek homályosak mindig: kivel, hol, mikor.

Miután hosszú perceken keresztül nem jött válasz, felsejlett tán komolyan is gondolja. Vagy feltörték a fészbúkját és azt trollkodja valamelyik zoknibábozó lelkisérült. Biztos ami alapon inkább rácsörögtem. Nem vette fel egyszer sem, vissza nem hívott. Sms. Semmi válasz. Ennek így 2-3 napja, ami jogi blikkfangnyelven ráutaló magatartás.

Sose vitattam efféle kritikákat, tárháza vagyok az ilyen jellemhibáknak. Viszont azokkal, akiket kedvelek vagy semlegesek, sohasem szándékosan. Ezt fontos mentőövnek gondoltam mindig, ahogyan azt is, hogy aki ismer és kedvel, elfogad ilyennek. De minimum nem kerget hiú ábrándokat a szentté válásomról.

Jó tanács: nekem ez sose jött be és feltételezem vagyunk vele páran. Alkatilag nem működik. Mármint a fejedhez vágok dolgokat, csak épp a kiváltó okot nem árulom el. Oké értem, mélyre ment valami, rákérdezek, megpróbálom tisztázni, de hallgatás a válasz. Mondanám szebben, de ez szimplán csak felb.. (a bőszítre gondoltam). A gyerekeskedés. A jól elmondom a véleményem, de utána beszaladok a házba, csuriba tett kézzel befalazok ajtót-ablakot és bebújok az ágy alá.

Nos, ha rajtam múlik ott is marad mindegyik örökre. És ezt 10-20-30 év alatt sem sikerült megtanulni. Amúgy is, minek forszírozza valaki ha utána homokba dugja a fejét (a s..gére gondoltam)? Nincs itt jobbító szándék a sérelmek kibeszélésére, megbocsátásra. Csak duzzogás a nyuszimotoron. Mert ha egy percre is végiggondolnád, változtatni azon lehet, amivel szembesítik az embert. Hasonló analógiával: hiába tudom, hogy hülye vagy…teccikérteni?

Nincs mit csodálkozni, hogy nem jut idő a blogra:)

Vélemény, hozzászólás?